Aanbod

Welzijn vind je balans

Individuele begeleiding 

Samen met jou maak ik  een balans op van jouw welzijnsgevoel aan de hand van een uitgebreide vragenlijst (1,5 uur). In een opvolgsessie bespreken we de analyse en bepaal jij mee het begeleidingsplan. Het begeleidingsplan kan een of meerdere opvolgingsmethoden omvatten waaronder:

  • dieptemassage: stress uit zich niet alleen mentaal/emotioneel maar zet zich ook vast in het lichaam.  Nek en schouders, lage rug zijn erg stress gevoelige zones die door een diepe weefselmassage worden aangepakt.
  • ademhalingsoefeningen: elke tegenslag veroorzaakt een spanningsgebied: we ademen oppervlakkig en inefficiënt en het lichaam verkrampt. Verkrampt weefsel belemmert een goede doorbloeding en zal uiteindelijk pijn en onevenwicht veroorzaken. Wanneer we bewust de ademhaling vertragen, hebben we een werktuig om de stress te beheersen.  Door een rustige en diepe ademhaling krijgen onze hersenen de impuls om te relaxen.  De klant leert de adem te gebruiken om terug controle te ervaren over zijn emoties en denken.
  • relaxatie oefeningen: via de ademhaling kom je terug in contact met je vermoeide lichaam en geest. Je leert technieken om de druk te voelen en... ook weer los te laten.

Welzijn@werk

coaching en consulting in jouw organisatie

Jaarlijks stijgt het aantal mensen dat de diagnose burn-out krijgt van zijn arts.  Vanuit de overheid worden bedrijven gestimuleerd om hun medewerkers preventief te ondersteunen door meer bewustzijn te creëren rond het thema welzijn op het werk en een betere life/work balance na te streven.  

Wat bied ik aan?

  • stoelmassage (nek/schouders),
  • relaxatieoefeningen (ademhaling)
  • voordrachten en workshops rond het thema welzijn op het werk (wat is stress, burn-out, tips & tricks voor betere selfcare) 
  • consultancy i.v.m. welzijn programma’s

Geïnteresseerd?  

Vul het contactformulier in met uw specifieke vraag en wij sturen u een prijsofferte op maat van uw bedrijf.