top of page

Wie ben ik?

Gepassioneerd stress en burn-outcoach, Adem- en Relaxatiebegeleiding. De integrale aanpak van lichaamswerk, verkenning van voel- en gedachten wereld is uniek en draagt bij tot het vinden van een betere balans in je leven.

Sinds 2013 werk ik als integraal stress begeleider en gecertifieerd burn-out coach. Ik heb me gespecialiseerd in lichaamswerk, adem en relaxatietechnieken. Zelfzorg en zelfredzaamheid zijn sleutelwoorden in het traject dat ik aanbied.

Onbeantwoorde levensvragen leiden vaak tot een existentiële crisis: zo vergeten we wie we zijn en waar we naar toe willen. Existentiele Counsseling helpen je je weg te vinden in een wereld in verandering.

+hF92fZgThmu6eNacysexA_edited.jpg

Mijn eigen pad 

Tree Lined Path

Mijn levenspad vertoont vele bochten en zijwegen. Ooit had ik een boeiende carrière waar ik mijn ambitieuze zelf voor (meer dan) de volle 100% heb ingezet.

Een persoonlijke crisis was nodig om tot het besef te komen dat het tijd was voor een ommezwaai. Ik heb me verdiept in de integrale gezondheidszorg en en van daaruit verder mijn weg gezocht en me bekwaamd in  stress- en burn-outcoaching en existentieel counselling.


DOELSTELLINGEN :

Mijn ambitie is om meer bewustzijn te creëren bij mensen: wie ze zijn, waar ze naar toe willen en hoe ze er geraken. Mijn werkwijze is holistisch: lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Net van die verbinding wil ik mensen terug bewust maken zodat er een stevige basis wordt gelegd om evenwichtig te kunnen leven en hen te (bege)leiden door de veranderingen en uitdaging van het leven.

welzijn logo.png
Writing an application

Qualificaties

  • Diploma Integrale Gezondheidszorg - Levensschool Tongerlo

  • Certificaat Stress- en Burn-Out Coaching  - HRD Academy

  • Existential Well-being Counseling: a Person-centered Experiential Approach - mooc KUL Leuven 

bottom of page