top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCristin Van Ooyen

Covid-19 updateMijn eerste blog wordt memorabel. Ik mag al direct aankondigen dat ik voorlopig geen lichaamswerk mag aanbieden. En omdat ook ik mijn verantwoordelijkheid wil nemen, gaan alle fysieke afspraken tot en met 13 december NIET DOOR. Samen houden we het veilig.

We weten dat het een tijdelijk ongemak is en proberen hier samen zo goed mogelijk door te geraken.

Zover het slechte nieuws.

Het goede nieuws is dat ik tot 13 december wel teleconsultaties aanbied. Ook denk ik eraan om 1:1 wandelsessies te organiseren in Lier, als het weer het toelaat.

Heb je al een afspraak een van de volgende dagen? Ik verwittig je persoonlijk en zo kunnen we samen afspreken hoe je verder wil gaan met de sessies.

Nog meer goed nieuws: de nieuwe website is een feit. Ik nodig je uit om een kijkje te nemen. De algemene informatie staat netjes en overzichtelijk bij elkaar. Het was een hoop werk en ik ben er best trots op. Spijtig genoeg kan ik een deel van het traject voorlopig niet aanbieden. Toch ga ik niet al te veel wijzigingen aan het traject aanbrengen: we gaan er van uit dat we heel snel weer verder op pad kunnen gaan, jij en ik.


Voorlopig kan ik je niet veel meer melden wat betreft de impact van de COVID maatregelen op mijn praktijk. Ik hou je op de hoogte. Tot binnenkort.6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page