top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCristin Van Ooyen

Dag 4: vraag van de dag

Elke dag daag ik je uit om jezelf een uitdagende vraag te stellen:


Vandaag is de vraag: Wat vind ik geweldig aan mijn leven?


Boekentip: Het plezier van wandelen - auteur Erling Kagge

Erling Kagge kan zich niets belangrijkers voorstellen dan wandelen. In dit boek beschrijft hij wat lopen voor hem betekent en wat het voor anderen kan betekenen. Het plezier van wandelen is een boek dat je doet nadenken over routines waar je in vast kunt zitten en de kansen die er altijd zijn, als je ze maar pakt. Het gaat over het contact met jezelf en je omgeving herstellen, over schaduwen en veranderingen zien, waarbij traagheid juist een pluspunt is.


34 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 commentaire


guylippens
guylippens
16 avr. 2021

na een mislukte rugoperatie voor spinaalstenose is wandelen een korte en pijnlijke optie geworden. Wel word ik gelukkig van zwemmen, en fietsen en ...de afwas doen. Die doe ik heel systematisch, met een koptelefoon op met mooie muziek en dan voel ik me helemaal zen en krijg ik goede ideeën.

J'aime
bottom of page