top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverCristin Van Ooyen

Reculer pour mieux sauter.

Bijgewerkt op: 13 nov. 2020

Een stap terug om verder te springen.Het is niet nieuw, een lock down. En toch is het gevoel anders dan de eerste keer. Toen was het fenomeen nog verrassend en onaangekondigd. Nu voelden we de bui al hangen en hebben velen er last minute nog even alles uitgehaald, uit onze toch al beperkte vrijheid. Als dit het nieuwe normaal wordt voor de komende tijd, is het belangrijk dat we een beroep doen op onze rekbaarheid, ons aanpassingsvermogen en flexibiliteit. En net die veerkracht die ons door energie slorpende veranderingen loodst, is al flink aangesproken door de vele 'projectjes' in ons leven.

Deze nieuwe website daagt me uit om uit mijn kot te komen, figuurlijk dan, om terug na te denken hoe ik jullie het best kan begeleiden door de hoge bergen en diepe dalen in het leven. Ideeën genoeg, tijd te weinig. Velen onder jullie hebben aangegeven dat teleconsult die dimensie mist, dat directe contact waar we allemaal naar snakken.

Ik snap het helemaal, en toch blijf ik zoeken naar alternatieven om een meerwaarde te mogen zijn voor jullie. De tijd die vrijkomt ga ik verder aan de slag met de nog te ontdekken technologie om toch dichtbij te zijn. Ik hou jullie op de hoogte via de blog. En hoop dat ik verder kan springen na dit stapje terug en nog steeds kwaliteit blijf bieden tijdens de coaching sessies en de oefeningen. Tot gauw!

19 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 komentarz


patrick.scheers
13 lis 2020

Proficiat met de nieuwe web-site !!!!

Polub
bottom of page