Wie

In mijn zoektocht naar de grote levensvragen heb ik een grillig parcours afgelegd. Na het behalen van de bachelor toerisme wou ik de wereld verkennen. De grote liefde kwam op mijn weg en samen met hem twee kinderen. Dit hield me niet tegen verder op zoek te gaan. De honger naar kennis was groot: via talrijke cursussen en bijscholingen wou ik de wereld beter leren begrijpen. In boeken ging ik op zoek naar antwoorden op de grote levensvragen. Ik zocht in het Oosten en vond yoga, Boeddha en tai-chi, in het westen struikelde ik over de kennis van de natuurvolkeren en in het zuiden trachtte ik de geheime kennis van o.a. Egypte, Ethiopië en Mali te doorgronden.
In mijn carrière ging het mij steeds beter voor de wind: via de luchtvaart, de overheid en een KMO kwam ik bij een multinational terecht. Daar heb ik de wondere wereld van de grenzeloze ambitie van dichtbij beleefd. Ik heb er mensenkennis opgedaan door de talrijke ontmoetingen met collega's van verschillende culturele achtergronden.
Ik kwam tot de ontdekking dat de basiswaarden van het leven voor ieder mens op deze planeet dezelfde zijn: liefde, gezondheid en persoonlijke groei.

Een persoonlijke crisis was nodig om tot het besef te komen dat het tijd was voor een ommezwaai. En toen werd duidelijk wat me te doen stond. Ik schreef me in voor de vierjarige opleiding integrale gezondheidszorg en beetje bij beetje vielen alle stukjes van de puzzel op hun plaats.In 2019 heb ik de opleiding stress- en burn-outcoach afgerond waardoor ik mijn cliënten nog beter kan begeleiden in hun zoektocht naar evenwicht en duurzame zorg voor zichzelf.


DOELSTELLINGEN : Mijn ambitie is om meer bewustzijn te creëren bij mensen: wie ze zijn, waar ze naar toe willen en hoe ze er geraken. Mijn werkwijze is holistisch: lichaam en geest zijn onlosmakelijk verbonden. Net van die verbinding wil ik mensen terug bewust maken zodat er een stevige basis wordt gelegd om evenwichtig te kunnen leven.


ERVARING

  •  Meer dan 25 jaar beroepservaring in multinationals, KMO en overheidsinstanties
  •  Aanbieden van workshops, lezingen en lichaamswerk sessies bij diverse instellingen (overheid- en privé-instellingen, verenigingen en bedrijven)
  •  Thema’s: stress- burnout, welzijn in het algemeen, relaxatie, ademhaling, persoonlijke groei en creativiteit

OPLEIDING

  •  Stress & burnout coach (HRD Academy - 2018/2019)
  •  Verbindende communicatie (Walk your talk - 2017)
  •  Diploma Gezondheidsconsulent – Integrale Gezondheidszorg - 2015 
  •  Bachelor en Graduaat Pedagogische Bekwaamheid 2006 - Mechelen

TALEN:   Nederlands en Engels